ENGLISH
Podnikatelsko.sk - GDPR dokumentácia vypracovaná advokátom

Dňa 25.05.2018 nadobudne účinnosť nový právny predpis na ochranu osobných údajov, a to Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 známe pod skratkou GDPR a tiež zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

najcastejsie otazky o gdpr
GDPR strašiak

V posledných dňoch sa zo všetkých strán valia na podnikateľov a spracovateľov osobných údajov informácie o likvidačných pokutách, o prísnych pravidlách a o množstve času a peňazí, ktoré je potrebné vynaložiť na splnenie všetkých podmienok nového nariadenia o ochrane osobných údajov – GDPR. Toto nariadenie prináša určité zmeny pre všetkých podnikateľov. Je potrebné sa ho báť?

Určite nie, GDPR nie je strašiak. Treba ho len poznať a vedieť rozumne aplikovať v praxi.

Pre menšie spoločnosti bez zamestnancov, prípade len s niekoľkými zamestnancami, ktoré nespracúvajú množstvo osobných údajov a nepodnikajú v špecifických oblastiach vymedzených Nariadením, nie je potrebné investovať veľké peniaze do spracovania drahých projektov. Ukážeme Vám ako na to, aj bez vysokých poplatkov za vypracovanie nezmyselných projektov a dokumentácií.

Neponúkame Vám vzorové šablónovité projekty, ale konkrétne riešenia pre Vás na mieru.

Ponúkame Vám:

  • odbornosť a kvalitu
  • dokumenty vypracované advokátom
  • férovú cenu

Pre klientov z Prešova a blízkeho okolia, alebo klientov, ktorí nás navštívia osobne v kancelárii v Prešove ponúkame osobné konzultácie zamerané priamo na Vaše konkrétne podnikania. Ak sa však nachádzate ďalej, prípadne nemáte čas cestovať, ponúkame Vám aj možnosť zabezpečenie GDPR dokumentácie a súladu s touto normou, aj bez osobnej návštevy našej kancelárie.

Celý proces vieme vybaviť mailom a telefonicky. Následne, po zistení nutnosti rozsahu GDPR dokumentácie pre Vás pripravíme vzorové podklady, ktoré budete potrebovať pri Vašom podnikaní. Do týchto vzorových dokumentov už len doplníte údaje o Vašej spoločnosti.

Aký je postup?
1. Kontaktujete nás cez kontaktný formulár, telefonicky alebo mailom.
2. Poskytneme Vám konzultáciu a poradenstvo v oblasti ochrany osobných údajov mailom alebo telefonicky, so zameraním na Vaše potreby.
3. Dohodneme si podmienky a postup na základe Vašich požiadaviek.
4. Pripravíme všetko tak, aby bolo Vaše podnikanie v súlade s Nariadením GDPR.
5. Po úhrade faktúry Vám zašleme GDPR dokumentáciu pre Vás na mieru.
Aká je cena?
Cena za poradenstvo v oblasti ochrany osobných údajov a za zaslanie GDPR dokumentácie na mieru začína na sume 89,- EUR, v závislosti od náročnosti konkrétneho prípadu.
Túto službu poskytuje JUDr. Ján Luterán – advokát